zaterdag 12 mei 2018

Bonny half jaar in opvang

Vandaag is Bonny hier gewoon al weer een half jaar. Nog steeds geen passend mandje maar als je terug kijkt dan is ze zo ten goede verandert. Zowel lichamelijk als geestelijk.
Vandaag ging ze weer mee naar de speelochtend in Rolde. Wat een half jaar geleden ondenkbaar zou zijn, is nu gewoon een uitje voor haar.
Bonny loopt gewoon vanaf moment 1 met staart in krul lekker rond en zittende mensen zijn niet eng maar daar haal je gewoon je aaitjes. Nayara kent niet veel en hoewel sociaal met mensen en honden is dit voor haar toch wel heel spannend. maar ook haar zag ik dapper knuffels halen. En met kleine hondjes durfde ze vrolijk kwispeld kennis te maken. Grotere honden is spannend maar ze herstelt snel. Net als eerder nestgenootjes Amaya en Markus op de speelochtend heeft ook Nayara harten gewonnen met haar lieve zachte karakter. Smartie was ook mee. Die heeft zich ook wel vermaakt. En de reputatie van vaste gast Bliksem als touwtje trek winnaar om zeep geholpen. Sorry Bliksem maar die is van mij. maar ook voor Smartie een leermomentje want Sissi is bazin van het veld en die flostouwen zijn dus eigenlijk allemaal van haar. Tja Smartie vrouwen zijn de baas 😀
Al met al hebben de honden zich wel vermaakt. Ook Phuc, Whoopi en Mamba die mee waren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten