zaterdag 2 december 2017

Dank u Sinterklaasje!

Vandaag een grote doos met de post.
Hoera Sinterklaas is langs geweest!
Lian de adoptante van Gino (voorheen Otto) is creatief bezig geweest en heeft 2 prachtige slaapzakjes genaaid. Whoopi heeft er vanmiddag met rusten al lekker in eentje gelegen.
En een snuffelkleed en er zat snoep bij dus meteen maar met drie vrijwilligers uitgetest.... Spaans of Bulgaars dat maakt niet uit... ze leren snel hoor!
Er waren meer vrijwilligers dus ook maar even 4 eigen honden los gelaten op het kleed. Mamba en Phuc weten wat zoek betekent maar Sereno en Linda moesten er nog wat inkomen. Maar kijk eens naar dat staartje van Linda op het laatst. Door alle spanningen in de roedel door Ana, was dit denk ik net wat ze even nodig hadden. Even lekker onbezorgd pret!
Lian, hartverwarmend dat je voor de honden hier zo bezig bent geweest want niet alleen ziet het er prachtig uit; volgens mij moet je hier heel wat uurtjes werk in hebben zitten!

2 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige kado's heb je gekregen van Lian! En ze kwamen zo te zien ook goed van pas, allemaal blije hondjes op de snuffelkleden. Zelf gemaakt ook nog, dat moet inderdaad heel wat tijd hebben gekost. Erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit is een wel hele mooie Sinterklaasgift! In één woord schitterend! Schitterend voor jou als waardering en en steun voor alle zorg en liefde voor de dieren. Schitterend voor de dieren die zo zichtbaar,blij kwispelend genieten. En natuurlijk schitterende spullen met prachtige kleuren. Complimenten aan de maakster.
    Dirkje

    BeantwoordenVerwijderen