dinsdag 30 mei 2017

Even voorstellen D nest

Deze pups zouden eigenlijk direct geadopteerd of naar een ander opvanggezin. Vlak voor aankomst bleek hun opvangplek weggevallen en ook geen adoptanten dus kreeg ik op allerlaatst spoed vraag of zij mee mochten naar hier. 5 leuke aanhankelijke herderachtige pupjes van zo een 4 maanden oud.
Daniella was direct open en blij bij aankomst. Een heerlijk ongecompliceerd meisje die het met iedereen goed leek te kunnen vinden.De enige van wie ik een filmpje heb want het liep tegen het middaguur en werd te warm zondag. Vandaag kreeg Daniella bezoek en mocht ze mee naar haar eigen adoptie huisje. Veel geluk Daniella!
Deyan is het uit de kluiten gewassen broertje. Knuffelig en soms wat sullig.Dit knappe meisje heet Diliana. En speels hondje die aanhankelijk is maar pas komt als het rustig is. Ze kijkt anders eerst even de kat uit de boom.
Diddi is degene met een zacht karakter die best last had van de lange reis en de warmte. Ze wil heel graag met je knuffelen maar zit ook in fase dat ze veel dingen spannend vindt waardoor ze of erg onderdanig of wat blafferig is. Maar ze is een softie en hopelijk zijn er mensen die zien wat een schatje ze is. Ze doet leuk mee in de roedel maar is in spel ook een beetje de underdog. Een deel van d nest deelt uit plaatsgebrek de bench maar zij mag lekker in een benchje alleen tot rust komen.Tja dan Donny. Overduidelijk van de melkboer. Lijkt totaal niet op zijn nestgenootjes. Zou het daarom zijn dat hij er af en toe wat verloren bij staat? Het is een vrolijk speels manneke maar ook een onzeker gevoelig zieltje. Hopelijk krijgt hij snel lieve baasjes die hem laten weten dat hij uniek en geweldig is. Ik denk dat wat 1 op 1 aandacht voor dit manneke goed zal zijn dus hoop dat hij snel een mandje mag vinden.Tot nu toe helaas nog geen belangstellenden voor dit koekleurige herdertje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten