donderdag 9 maart 2017

in de lappenmand

Naast de vele leuke berichten soms helaas ook verdrietige.
Zo was het vrouwtje van Harvey nu Falco met haar honden aan het wandelen en werd aangereden. Auto reed door. Gelukkig waren er mensen in de buurt die haar hielpen maar ze bleek haar sleutelbeen gebroken te hebben en kan nu lange tijd niet met de honden lopen. Zeker Falco niet die erg trekt aan de lijn. De honden verblijven thans in pension en komen straks wel weer thuis en gaan dan regelmatig naar een dagopvang. Ria van harte beterschap!
Dan werd het vrouwtje van Beethoven nu Iskander ook onderuit gehaald. Iskander was leuk aan het spelen met een boxervriendje en keek niet uit. Iskander is heel groot en in een megalomp moment rende hij zijn vrouwtje onderste boven. En wel heel ongelukkig want een gecompliceerde kniebreuk was het gevolg. Operatie en nu thuis. 6 weken niets kunnen en dan nog heel lang revalidatie. Het kan wel een jaar gaan duren eer ze zelf weer met Iskander kan wandelen. Gelukkig woont ze ruim en heeft ze mensen gevonden die zorgen dat hij elke dag een lange wandeling krijgt. Hopelijk lukt het op deze manier om Iskander te houden die haar beste maatje is en die ze niet wil missen. En hopelijk wordt Iskander een beetje volwassen en snapt hij dat hij nu helemaal heel voorzichtig met zijn vrouwtje moet zijn. Beterschap Nancy!
Dan Pol nu Rico. Het ging super goed en ze wandelden elke dag lekker met hem. Maar dinsdagochtend bij het opstaan kon Pol/Rico inene niet lopen op zijn linkerpoot. De avond ervoor was er niets aan de hand. Pijnstilling hielp niet en zijn geopereerde rechterpoot is nog niet sterk genoeg dus hij kan nauwelijks lopen. Op de rontgen was indertijd geen Calve Legg Perthes links te zien, maar dit lijkt meer op heup uit de kom denkt de dierenarts. Dierenartsen druk met spoedgevallen, dus de rontgen kon steeds niet gemaakt. Nu wordt het morgen. Hij heeft nu wel een betere pijnstilling gekregen van de dierenarts. Morgen onder narcose gaan ze foto maken. Hopelijk kunnen ze hem helpen. Waarom heeft dit lieve manneke toch zo een pech. Beterschap Rico!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten