donderdag 25 augustus 2016

welkom in Nederland en veel geluk!

Gisteravond maar liefst 11 pups aangekomen. Schatjes die echter geen zin hadden in slapen. Maar gelukkig vanochtend hulp van Mieneke.Allemaal leuke sociale pups en Genadi mocht de spits afbijten met bezoek. Hij mocht lekker mee naar zijn nieuwe huisje. Veel geluk manneke!Ook Steve kreeg vroeg bezoek en mocht mee. Veel geluk knulletje!Chantal kwam drie pups ophalen voor opvang. Voor Smiley had ze al adoptanten gevonden die hem meteen vanmiddag ophaalden dus die is al weer door. Sofie is het zusjes van Steve en Smiley en mocht ook mee naar Chantal. Zij krijgt zaterdag bezoek. Bojura is ook mee. Zij zoekt nog een huisje. Haar zusje Tamara is hier bij mij gebleven en krijgt morgenochtend bezoek van een leuk kindergezin.
Er was nog een derde afspraak hier in de ochtend maar die werd afgezegd. In de avond echter zou er bezoek komen voor knappe Michael.  Die kwamen ook, maar bijdehandje Helga liet haar broer kansloos en palmde de mannen met haar charmes volledig in. Veel geluk Helga!
Naast Michael zijn we ook voor onderstaande pups nog op zoek naar fijne huisjes:
Gergana, zusje van Genadi en mogelijk ook van Tamara en Bojura. Dimcho. Mega relaxte pup. Broertje is naar Oostenrijk. Zusjes zijn nog in Bulgarije.Rowena een enthousiaste blije meid die soms wat lomp is in haar onschuld. Ook nog dank aan Jason voor hulp bij foto's maken. En mama Kitty. En aan Anita die niet op de foto wilde maar die speciaal kwam om de 6 puppekes mee te helpen wassen. Een heel karwei maar gewoon ook hard nodig.
Komende dagen flink mijn best doen ook ook voor de overige 4 pupjes leuke huisjes te vinden. Ze zijn allemaal aanhankelijk, speels en sociaal dus dat moet toch lukken. 

1 opmerking:

  1. Poeh, wat een hondjes. Maar ook al weer een aantal weg. Zal veel drukte gegeven hebben, maar de moeite waard. Duimen voor de achterblijvertjes.

    BeantwoordenVerwijderen