zondag 28 augustus 2016

tussen de onweers buien door

Tussen de onweersbuien door natuurlijk genoten van de bulgaarse pupjes. Helaas nog geen gouden mandjes maar ze zijn alle vier zo lief en aanhankelijk en speels dat ik me niet kan voorstellen dat het lang zal duren. Evengoed toch onverwacht dat er na de reeds vooraf gevonden adoptanten geen run is voor de overgebleven pupjes nu ze er ook daadwerkelijk zijn. Verder leuke eerste berichten van Emil wat toch een mooie geruststelling is. Die zat in een spurt vooruit de laatste weken en zet die lijn goed door bij de adoptanten. Verder nog even cherrytomaatjes geoogst van de AH moestuintjes.
Vandaag in het middaguur even droog en dat was erg fijn want het was hier even super druk. 4 Spaanse hondjes kwamen aan per wegtransport. De eerste hondjes van Fuentevaqueros in Granada, een beetje uitgezocht met de open dag straks 1 oktober in het achterhoofd. Maar ze zijn zo super leuk dat ze dus al gewoon direct geadopteerd zijn. Alle 4 vriendelijke blije leuke honden. Lekker racend door de tuin om daarna weer vrolijk iemand gedag te zeggen. Toppertjes.
En super blije baasjes. Michiel en Dirkje van Esperanza waren er ook om alles te begeleiden. In september gaan ze daar op bezoek en nemen ze 2e kans hondjes mee op de terugvlucht voor de open dag. Als die hondjes net zo open en vriendelijk zijn als de hondjes van vandaag gaat dat een succes worden.
Daarna weer onweersbuien en nog een uurtje kunnen rusten. En aan het einde van de dag op verzoek van Gaia Dogs 2 schatten van pups opgenomen. Dimi is 4 maandjes oud en enkel lief en leuk. Ongecompliceerd meisje die pas 2 weken in Nederland is en buiten haar schuld ter herplaatsing moet. Ze lijkt zo een wat donkerder zusje van Gergana te zijn. Heeft al wat eerste dingen geleerd als het lopen aan de lijn en zou verder gek op kinderen zijn dus zeker een leuke gezinshond. En Riënne een meisje van 7 maanden vriendelijk schatje, onderdanig in de roedel en open en lief met mij. Ze is nog kleiner dan de pups en een beetje spaniel achtig met korte vacht maar ook langere haren. Dus van Bulgaren naar Spanjaarden naar Grieken. Een internationaal maar leuk dagje. Al was het maar om even gezellig met Rineke van Gaia Dogs Chinees te eten 's avonds.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten