dinsdag 12 januari 2016

Veel geluk Wito

Ook lief beertje Wito mocht vandaag met zijn baasjes mee. Helaas bericht dat Diddy haar adoptie niet door gaat. Dus nu heel veel projecthondjes die een thuis zoeken. Gekeken naar lijngedrag Noa en Mucka. Noa is enkel erger geworden. Ze associeert wandelen en de oprit al met mensen en is bij het idee dat ze er mensen zouden kunnen lopen al in paniek. Zo het aan de lijn lopen oefenen gaat niet lukken. Misschien is ze het gelukkigste als erf hond of hooguit wandelen op rustige tractorpaden achter huis. Maar een omheind erf vinden waar weinig bezoek komt en liefst een andere hond is om mee te rennen en te stoeien dat zal niet makkelijk zijn. Ze kwam met de verwachting dat het goed bemiddelbare gezinshonden zouden zijn. Hellen kende weinig maar was gelukkig wel zo bij te draaien naar bezoek. Maar Noa is echt een projecthond.
Mucka is ook terughoudend naar bezoek maar dat is met goed socialiseren volgens mij weer goed te herstellen. Ze wil graag snuffelen maar het aan de lijn lopen is nog erg spannend. Geen kant en klaar hondje dus maar wel een hondje met potentie.

1 opmerking:

  1. Wat jammer van Diddy! Mijn Charlie wilde eerst ook beslist niet lopen aan de lijn, maar doet dat nu wel, met wat geduld kom je toch weer een heel eind. Hoop dat Noa zulke baasjes treft.....
    Chico en Wito: ik wens jullie een heel gelukkig leventje.

    BeantwoordenVerwijderen