zondag 17 januari 2016

Diddy

Diddy is inmiddels gek op mij. Sneu is wel dat Diddy maar zo bang blijft van de grote honden ook al doen ze haar niets en dan niet goed naar buiten durft. Een paar stappen en dan rent ze snel weer terug. Mogelijk heeft ze in het asieltje in de roedel daar toch slechte ervaringen gehad met grote honden die beten, net als Snowy indertijd flink gebeten was door grote honden daar.
Ze zoekt wel veel contact met kleine hondjes en pupjes waarmee ze graag haar mandje deelt of mee wil spelen.
Deze foto's zijn van toen de honden op het veldje renden en ze even naar buiten durfde want ze wil wel heel graag. Ze doet even gek en rent weer terug en komt dan weer als kust veilig lijkt. Ze wil hier lekker met mij spelen.

Hopelijk vinden we een huisje met een leuk speels klein hondje want hoewel ze gek op mij is en ook als hond alleen kan, zou een ander hondje echt geweldig zijn ook om zich aan op te trekken. 

2 opmerkingen:

  1. Mooie foto's van een hele speelse hond. Zo jammer dat die angst voor grote honden nog zo groot blijft. Duimen voor snel een eigen mand zonder angst.......

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tja, je moet investeren en blij zijn met elke stap. Maar wat is nu mooier dan dat? Er bestaan mensen die hierin liefde ervaren en niet voor mooi of makkelijk gaan. We houden hoop en duimen daarvoor voor Diddy. Dirkje

    BeantwoordenVerwijderen