zondag 10 januari 2016

Roos en Raisa

Dit prachtige pupje is Raisa. Het is een schatje maar ze vindt mij nog erg spannend. Ze had vooraf al adoptanten die zijn langs geweest maar ze maakte maar heel moeizaam contact en het is dus geen adoptie geworden.
Dit is haar zusje Roos. Roos is echt nog bang voor mij. En bij vreemden ligt ze helemaal verstijfd in de hoek. De camera is ook nog eens erg eng.
Met andere honden zijn de pupjes echter geweldig. Dan zie je zorgeloos spelende pupjes.
Sociale honden maken dat ze ook steeds nieuwsgieriger maar mij worden. Zeker Raisa maakt steeds meer contact en laat zich af en toe aaien en geniet daar dan toch van. Helaas voor de camera wat terughoudender maar hopelijk is zo wel een beetje te zien dat ze wel potentie hebben om bij te draaien. Echter ik kan naast Sereno maar af en toe een projecthond hebben. Diddy is zo gekomen maar Noa is inene ook een projecthond gebleken en dat was niet gepland. Nu dus 2 bangere pupjes erbij terwijl ik enkel sociaal en wat in principe adoptanten had zou opvangen. En dus leeg op de pupjes zou zijn dit weekend. Ik zou maandag voor een andere stichting 2 kleintjes opvangen die al baasjes in het zicht hebben. Die echter nog niet meteen kunnen komen maar pas einde van de week. Gelukkig kunnen deze hondjes nu door naar een ander opvanggezin. Hopelijk kan ik toch doorstromen met deze moeilijk plaatsbare honden voor einde van de maand andere opvanghondjes komen.Want het is niet leuk andere sociale honden daardoor te moeten afzeggen of door te schuiven.

1 opmerking:

  1. Jammer dat het moeizame contact een struikelblok is. Het kan juist mooi zijn zo'n diertje voorzichtig te helpen op de weg naar socialisatie. Raisa is mooi, een baasje komt er wel, maar ze heeft allereerst wat begrip en tijd nodig.
    Maar inderdaad jammer voor de doorstroming bij jou. Dirkje

    BeantwoordenVerwijderen