zondag 6 december 2015

Sinterklaas bracht meer.....

Gister dus een drukke dag. Roxi die hier inmiddels al helemaal gewend lijkt, werd gebracht in de ochtend.
Om vijf uur werd Eski gebracht. We waren al zo lang op zoek naar een reismogelijkheid voor hem en kregen plots een vlucht op Brussel aangeboden. Hij was urgent om weg te geraken. Een dergelijke werkhond en huishond trekt het niet in de winter in het asiel daar. Zo togen Dirkje en Michiel helemaal naar Brussel om hem op te halen en hem hier te brengen. Ze brachten trouwens een heleboel lekkers mee voor de honden hier dus die worden komende maand heerlijk verwend met snoep en kauwies. Eski dus ook er nog eens bij maar ach het is een goed opgevoede hond en een prachtige Blue Merle Border Collie dus ik kan me niet voorstellen dat er geen liefhebbers komen. Je moet wel met het BC karakter om kunnen gaan want hij wil enkel spelen.
Dan gisteravond laat ook nog 4 roemeentjes door Rineke gebracht. Er waren heel wat mensen in touw voor de honden deze Sinterklaas avond :) Dit kleine meisje was al gereserveerd en is vanochtend al weer vertrokken. Heel veel geluk Amber!
Dan Annie. Gered van een wisse dood. Nu een gezonde blije pup op zoek naar een huisje. Ik heb mogelijk een gezin uit Assen die haar wil komen bezoeken dus duimen maar.
En Mady. Met haar broertje gedumpt en achterna gezeten door de straathonden roedel die geen indringers dulden. Gelukkig werd zij met haar broertje (al geadopteerd) gered. Ook zij kwam mee voor opvang om niet op te groeien in het asieltje. Ik word heel vrolijk van haar. Hopelijk zijn er baasjes die ook voor dit grappige pupje vallen.
Tot slot Diddy. Diddy is het zusje van Dizzy die hier februari-april in opvang was. Dizzy was een schatje maar wel een projectje. Daarom al die tijd Diddy niet durven laten komen, maar ze is nooit uit mijn gedachten geweest. Ze is niet mooi en heeft zo socialisatie gemist maar het is net als haar zusje een schatje en verdient een gouden kerstmandje. Diddy vindt het allemaal erg spannend. Maar ze doet zo haar best en ik hoop dat er mensen komen die dat zien!Ze krijgt deze week rustig de tijd om bij te komen van de grote veranderingen in haar leventje. Eerst proberen om snel mandjes voor de andere nieuwe opvangers te vinden.
Dus van drie stichtingen inene honden erbij maar allemaal hadden ze het hard nodig. Ook veel nee moeten verkopen want ik kan helaas niet alle honden helpen met opvang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten