woensdag 30 december 2015

chaotische laatste dagen

Onrust en chaos. Geen dag volgens planning en even geen tijd voor het blog gehad.
2e kerstdag vraag om tips over een probleem met de hond en dan inene horen dat de stichting ook benaderd is en dat hond weg moet. Schrik en verwarring. Maar gelukkig mocht de hond toch blijven. Vuurwerk waarbij 2 nachten geleden elke tien minuten tot kwartier zo een grote vuurwerk bom en na 2 uur was ik gaar want ook de niet bange honden slaan begrijpelijk dan aan. Gelukkig afgelopen nacht helemaal stil en ook vanochtend zalige rust. Vanmiddag hier en daar een klein knalletje maar weg ver weg. Even adempauze en dat is erg fijn.
Bezoek voor Noa gehad maar Noa is echt een projectje en bleek een stap te ver. Hellen kon ook. Die is ook wel een projectje maar vele malen beter en deed het super leuk ook met hun hond. Ze zijn naar huis gegaan en hebben er goed over nagedacht en zijn vandaag terug gekomen en hebben Hellen geadopteerd. Heel veel geluk Hellen!
Dan weer inene nare berichten. Een andere hond die 2 maanden terug te druk geworden zou zijn maar toch mocht blijven bleek inene weg te moeten. Gelukkig mag hij toch even de jaarwisseling op zijn vertrouwde plek doorbrengen en mag dan in opvang bij iemand met podenco en windhondervaring om hem goed te evalueren want adoptante vermoed mogelijk podenco bloed maar we willen graag beter inzicht in zijn gedrag opdat we hem goed kunnen plaatsen. Een ander vreselijk bericht was dat Chaim zijn ontsnappingsdrang hem fataal is geworden. Niet geschrokken van vuurwerk maar gewoon even willen knallen en vliegen...... een auto kon hem in het donker niet ontwijken en ondanks dat zijn baas die helemaal gek met hem was direct naar de dierenarts is geracete was de schade te groot en is Chaim ingeslapen. 1 week later en dan zou de bestelde verbeterde afscheiding gerealiseerd worden. 1 week... zijn baas is er stuk van.
Gelukkig ook weer positieve zaken zoals de nodige reacties. Vooral Mulan had er in een paar uur tijd meerdere reacties en inene dus een luxe probleem. Morgen krijgt ze bezoek bij haar huidige opvanggezin en naar verwachting zal ze dan in het nieuwe jaar naar haar nieuwe huisje door mogen. Helaas waren alle andere reacties met katten en niet geschikt voor Roxi. Maar voor Roxi moet het toch binnenkort ook gaan lukken want ze is lief en mooi.
Diddy gaat steeds meer aan de gang met speeltjes. Door de feestdagen en vakantie was er kennelijk nog geen contact gelegd met de huisbezoeker maar ik begrijp dat er nu contact is. Hopelijk hoor ik snel iets of er een afspraak staat.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten