donderdag 24 december 2015

geweldig kerstnieuws

Gister met Mulan naar de dierenarts en rontgenfoto's laten maken. En wat een goed nieuws. Geen HD!!! Alles was goed en ze kan gewoon ter adoptie, al is het gezien haar bouw wel aan te raden haar verantwoord te laten bewegen. Ze is nu bij Chantal in de opvang en daar doet ze het geweldig.

Er waren weer reacties. Voor Mathew helaas toch niet geschikt maar voor Noa zou het een geweldig plekje kunnen zijn. Op zich zou Hellen misschien ook wel kunnen maar ze zijn echt voor Noa gevallen. Dat ze nog een projectje is met socialisatie gaten hebben ze begrip voor. Ze hebben nu nog vakantie en kunnen er beiden ook goed tijd vrij voor maken. Een andere stabiele hond waar Noa zich aan kan optrekken. Ze komen maandag haar ontmoeten. Spannend want Noa is naar mij lief en knuffelig maar bezoek vindt ze erg spannend. Maar de dames hangen extreem aan elkaar en het is goed dat ze nu gescheiden gaan worden. Ze hebben afgelopen nacht apart geslapen. Hellen vond het eerst maar niets maar in de kadodoos van de baasje van Cora zat een prachtige flos waarmee ik haar kon omkopen en tevreden knagend op de flos bedacht ze dat het toch wel fijn was alleen te liggen en het speeltje niet te hoeven delen. Ze hebben braaf verder de nacht doorgeslapen.

Dan had Diddy vandaag bezoek. Diddy is zeker een projectje en tja die liet zich dus ook niet echt benaderen. Ze liet zich uiteindelijk wel door de zoon aaien en later door mevrouw maar meneer bleef ze eng vinden, gewoon omdat ze mannen niet zo kent. Ondanks dat ze pas ging kwispelen toen de mensen vertrokken, konden ze er door heen kijken en is Diddy voor hen gereserveerd.
En ondanks dat ik nog niet zo heel lang geleden een pakket van de baasjes van Jazmin had gehad, wisten ze mij vandaag ook te verrassen met een pakket. Ik ben zo geroerd dat jullie zoveel geven. Deze kerstavond heb ik echt zo een blij kerstgevoel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten