vrijdag 6 november 2015

wat een rotstreek

Vanochtend dachten Phuc en Bo-Ghy heel blij dat ze gingen wandelen. Helaas we reden niet naar het bos maar naar de dierenarts. Phuc is nu weer 2 elementen kwijt (zijn gebit is gewoon in aanleg al een klein rampje) en Bo-Ghy zijn ballen. Nu was zijn klokkenspel al wat verkleind door chemische castratie maar het was nu tijd om het definitief te maken. Bo-Ghy had nog gezellig de boel op stelten gezet want tja slaperig of niet; het openen van deuren kan ie met zijn ogen dicht :) en er waren zoveel leuke honden om gedag te zeggen terwijl die toch echt hun rust nodig hadden.
Prinsesje Whoopi had het beter voor elkaar. Een heuse trap speciaal voor haar en dan ook nog met snoepjes leren die trap te nemen ipv zo op en af bed te springen. Hopelijk loopt ze nu uit zichzelf ook de trap op en af want dat is beter voor haar slechte pootjes.

1 opmerking:

  1. Je hebt ze toch wel iets lekkers gegeven voor het ondergaan van deze rotstreek? Traumatisch hoor......Maar Whoopi heeft het voorelkaar, dat dan weer wel, lekker op bed pitten, wat een prinsesje!

    BeantwoordenVerwijderen