zaterdag 13 april 2013

avondpraatje

Gewoon 7 reacties voor Droopy gemaild. Of er een geschikte bij zit is afwachten. Mensen reageren toch soms impulsief en ze moeten echt voor Droopy gaan en de kosten voor zijn zorg kunnen op hikken. Hij mag niet terug in de situatie belanden waardoor hij zo verwaarsloosd is geraakt. Maar zoveel reacties heeft ie in al die maanden ervoor niet gehad en je staat echt vol ongeloof te kijken naar je mailbox. En best kans dat er na het weekend nog meer reacties komen van mensen die pas later mailen.

Verder net een mailtje dat Django zich prima vermaakt op zijn nieuwe adres. Daar ben ik heel blij mee. Het is hier wel rustig hoor :)

1 opmerking:

  1. Heel fijn al die reacties. Maar mijn idee ook Maureen over hoeveel er echt de zorg op zich willen en kunnen nemen voor deze bejaarde heer. Soms denk ik wel eens: laat hem lekker bij jou blijven nu jullie aan elkaar gewend zijn geraakt en je precies weet wat voor zorg hij nodig heeft als de problemen weer op zouden spelen. En hij is een gezellige opvullende factor als er weer een andere adoptiehond is vertrokken....toch? Groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen