vrijdag 22 mei 2009

Inez

de nacht van 11 op 12 januari werd je hier gebracht. Ik had naar je gevraagd voor opvang en het antwoord was ja graag geef Inez een kans want ze heeft het zo moeilijk. mager, slechte vacht en slechte conditie. een echt oppelhondje.

ondanks het prachtige hartje op je kopje raakte je niet snel bemiddeld. Wel knapte je helemaal op en zag je er na 4 maanden opvang weer prachtig uit.

Maar dan inene kan het snel gaan. Bij Lucia lijk je helemaal op je plaats. Je kunt mee naar haar werk en zult weinig alleen hoeven te zijn en Lucia gaat in jouw tempo ook weer proberen je het vertrouwen te geven dat je niet meer in de steek zult worden gelaten. Afscheid nemen is altijd moeilijk voor mij maar zeker als je dan een hondje hebt wat je ontreddert aankijkt dan is het slikken. Volgens Lucia was je het eerste half uur onrustig geweest in de auto maar daarna ging het helemaal goed.
Dag lieve Inez, heel veel geluk op je nieuwe stek!

Zo staat Inez nu erbij op mijn geluksvogelsite.

2 opmerkingen:

 1. Ook van mij heel veel geluk gewenst bij je nieuwe bazinnetje.
  Maureen, je was een geweldige opvang voor Inez, ze had geen beter opvangthuis kunnen hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. JEEEEEEEEEZZZZZ, Inez toch, was je meoder het ons vergeten te vertellen????
  Maar wat FIJN, gefeliciteerd met een SUPER HONDJE, Lucia en Inezje, heb een geweldig leven, lieve meid, je hebt het zó verdiend!
  Dag lieve Inez, het ga je ONWIJS GOED!!!

  BeantwoordenVerwijderen