maandag 22 juli 2024

druk weer

Met Sereno gaat het de laatste dagen erg op en neer. Vanochtend om half 7 vond ik hem liggend in de keuken waar hij niet meer zelf overeind kon komen. Later ging het weer goed maar veel lopen doet hij niet en ook zijn eetlust is op de dag verschillend. Vanmiddag naar de dierenarts en nog een extra injectie gehaald in de hoop toch hem nog even wat sterker te krijgen maar hij gaat nu echt kwakkelen en het is nu echt serieus de vraag of het voor hem nog leuk genoeg is. 

Het was een drukke dag want vanochtend met auto naar garage omdat er wat problemen mee zijn. Om het op te lossen moest ik echter de auto achterlaten en dat wilde ik niet omdat ik echt met Sereno naar dierenarts wilde. Nu wordt auto dinsdagavond gehaald en het kan zijn pas vrijdag terug. Het is even niet anders. 

Sowieso de laatste dagen heel druk want er was een leuke reactie voor Zani en die ook gemaild. Vandaag steeds kijken of er al antwoord terug is maar het blijft nog even spannend. Ook een opkikker is dat het delen van langzitter Noble op facebook ook een leuke reactie heeft opgeleverd. Vandaag deze familie gemaild en ook hier vol spanning afwachten. Het kan zijn dat de uitvalsproblematiek toch iets teveel voor dit gezin is maar het is in ieder geval geweldig dat hij gezien is en ze interesse hebben. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten