dinsdag 17 mei 2022

veel geluk Cebra!

Een drukke maar gelukkig ook wel leuke week gehad. Zaterdag aankomst nieuwe honden. Zondag hulp van José bij het observeren aan de lijn en wat eerste foto's. Maandag de eerste 2 honden door naar opvang bij Chantal. Heel fijn dat ze weer kon helpen. Hier zie je Malva en Muisje bij de eerste ontmoeting met de indrukwekkende Joris. Nee ik bedoel niet de grote zwarte hond in het midden maar de rode kater Joris 😸
Dan had dinsdag Cebra bezoek. Wat deed ze het goed! Zo trots op haar. Ze vonden haar heel lief en zagen haar potentieel om verder te groeien. Afgelopen zondag is Cebra opgehaald. Veel geluk Cebra!
Verder hadden een paar nieuwe honden al potentiele baasjes in zicht en die zijn dinsdag en woensdag gehaald. Evengoed nog druk zat waardoor ik nog achterloop met adverteren en teksten al zijn er wel al reacties geweest. Ook nog weer achter wat klussen aan. Vandaag met Phuc terug naar de dierenarts. In eerste instantie leek de prik weinig te doen en ging hij verder achteruit. Daarna leek het te stabiliseren en afgelopen weekend zag ik hem veel beter gaan lopen en hij leek minder krom te staan. Vandaag dus maar een nieuwe prik gehaald. Dierenarts was niet ontevreden over zijn hart en bespiering. Kan ook zijn dat zijn hart minder vergroot is maar ik ga uit van een combinatie en dat de nieuwe prik het omgaande lijntje zal vast houden of het in ieder geval weer even zo zal houden want het brengt hem duidelijk weer kwaliteit van leven. Hij vond wandelen nog steeds leuk maar nu gaat het gewoon allemaal makkelijker nu hij minder stijf is al kraakt hij nog steeds door de spondylose. Ook lijkt hij nu wat makkelijker in huis weer de mandjes in en uit te stappen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten