woensdag 30 juni 2021

Pirate gereserveerd!

​De maand wordt prachtig afgesloten door reservatie Pirate. Hij zal hier nog wel tot zeker half juli zijn omdat komende twee weken de omheining en tuin eerst veilig gemaakt zal worden maar het huisbezoek is al gedaan en heel positief en hij is zo welkom!

Vanmiddag terug dierenarts geweest. Nieuwe antibiotica slaat gelukkig aan. Het is beter maar Pirate is er nog niet dus verlenging en evt dan weer terug maar ik hoop nu toch echt dat het nu goed zal zijn. 

De eerste berichten van Paulina en Fenna zijn al zo goed. Vooral Paulina die 2 jaar geleden zo verschrikkelijk bang was die doet het nu zo goed en loopt al zo nieuwsgierig rond. Wat een veerkracht hebben de meisjes! Ze wonen prachtig landelijk met een grote tuin en een heerlijke wandelomgeving en drie baasjes die veel thuis zijn en ook heerlijk met ze zullen gaan wandelen in een prachtige omgeving. 

2 opmerkingen:

  1. 🥳 Wat een geweldig nieuws!!! Heel blij dat de meisjes zo'n fijn thuis hebben gevonden en dat Pirate ook een gouden mandje wacht. Hij heeft het ook zo verdient!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh what super news. Good luck in your new homes.

    BeantwoordenVerwijderen