zondag 24 mei 2020

duimen voor Abe

Vrijdagochtend ging ik zitten met als doel een lange mail voor Abe te schrijven. Iets waar je toch even rustig de tijd voor moet nemen. En toen lag internet eruit. Na veel zoeken kom je er achter dat het ergens een kabelbreuk in zuid Drenthe is maar als het in de avond weer zou moeten werken lukt het hier niet. Stekkers en plugjes eruit en erin. Niets hielp. Volgende dag maar even geinformeerd in de buurt en Fiber gebeld. Maar het moest toch bij mij liggen. Uiteindelijk gisteravond met een netwerkherstel programma alles weer werkend gekregen en alle achterstallige mail en berichtjes bekeken. Door 2 dagen geen internet op de computer ook over mijn datalimiet van de telefoon heen dus deze maand kan ik die ook even niet gebruiken.
Maar alle sorres valt in het niet als de mensen voor Abe geduld blijken te hebben en niet afgschrikt zijn geweest van de lange mail. De vragenlijst is ingevuld en inmiddels is er gebeld en Abe is in afwachting van huisbezoek en kennismaking gereserveerd.
Je bent zo bezig met de nieuwe honden en verder met inene een heleboel impuls reacties voor Pirate die massaal op facebook gedeeld wordt. Die veel tijd kosten en niets opleveren. Je wilt de foto maar verwijderen maar ja wie weet bereikt het nu ook het juiste baasje want er zaten toch ook een paar net niet reacties bij. Verder hoop je voor Fenna. Het is natuurlijk geweldig al die plaatsingen van de nieuwe hondjes maar je hoopt toch minimaal op 1 langzitter deze maand. En dan is het juist onverwacht Abe die misschien kans krijgt op een huisje. De langst zittende hond hier. Moet er niet denken dit vrolijke manneke straks te missen, maar tegelijk voor Abe zelf zo blij. Dubbel gevoel dus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten