zondag 12 april 2020

Snowy is jarig

Vandaag is Snowy 6 jaar geworden. Helaas is leuke foto's van haar maken nog steeds een uitdaging omdat ze de camera en de aandacht eng vindt.
Hoewel een beetje vooruit gegaan, omdat ze de stress die ze bij de adoptante had wel redelijk kwijt is, is het geen hond die grote kans maakt op adoptie. Echt jammer want als ik haar lekker zie rennen om het rennen over het gras en stiekem in de bielzenbak in de zandbak graven en zorgeloos in het gras rollen, dan gun ik haar ook nog een wat grotere tuin met wat gras en geen betegeld rijtjeshuis plaatsje. Maar je mag eigenlijk al blij zijn als er iemand haar wil adopteren.Een tuin is wel een must voor haar dus zonder tuin gaat ze niet weg. Op een flat wordt ze niet echt gelukkig. Even buiten ontspannen is zo fijn voor haar. Maar ze kan wel waaks op buren reageren, juist ook door haar angst voor vreemde mensen. Dat vinden veel mensen al teveel geblaf, al is het absoluut geen drukke hond en is ze in huis meest rustig.

Gister had Snowy onverwacht een kort bezoekje van een dame die speciaal voor haar snoepjes meegenomen had. Ze kan Snowy helaas geen passend thuis bieden maar zag wel hoe lief Snowy eigenlijk is, al bleef Snowy wel op afstand (maar wel erbij en dat is al heel knap van Snowy), en ik heb Snowy namens haar geaaid. Vandaag mocht Snowy op haar verjaardag deze snoepjes zoeken op het snuffelkleed. Dat leverde een hoop blij staartgezwiep op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten