zondag 11 februari 2018

welkom Dani en Markus

Indertijd kwamen Pippi en Bram mee met transport met de gedachte dat ze in 1 week moesten kunnen plaatsen. Helaas ook dit weekend geen adopties, maar wel kwamen vandaag nieuwe honden aan. Door een wijziging zijn de februari honden al eerder gekomen en nu dus met de broertjes uit Gran Canaria er ook extra bij omdat we eindelijk een vlucht hadden, is het wel volle bak.
Dani en Markus zijn in ieder geval prachtige honden. Ze zijn de broertjes van Amaya en hebben ook al zo een super lief karakter. Ze lijken meer open te zijn naar mensen dan Amaya. Maar waar die door haar vele dierenartsbezoeken de lijn al een beetje kenden, kennen deze heren dat nog totaal niet. Maar vertrouwen in de mensen lijken ze gelukkig wel te hebben en ze zoeken veel steun bij mij.
Omdat het transport niet voor 2 honden kan rijden kwamen er nog twee honden mee die gelukkig door konden naar andere opvang. Kleine Tarzan (die mogelijk Borre gaat heten) mocht door naar Kim.En kleine Mora werd gehaald door Chantal. Met de dochter van Kim meteen even kindertest gedaan met Bubba en Yogui die goed op haar reageerden. En met de kinderen van Chantal een kindertest gedaan met Markus en Dani. Ook dat is goed gegaan.
Dit is Markus.
Dit is Dani. Ze zijn inmiddels gewassen en in de komende dagen ga ik uiteraard proberen nog mooiere foto's te maken die deze lieverds recht doen.Hopelijk vinden deze 4 leuke honden wel deze maand vlot leuke huisjes en stroomt alles zowiezo komende tijd door. In maart laten we het achtergebleven zusje naar Nederland komen. In april en mei zijn er dan even geen transporten meer van honden uit deze twee asielen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten