woensdag 2 september 2009

nieuwe opvanghond Carlitos


gisteravond plots weer een opvanghondje erbij. Zijn baasjes zeer bedroefd. Ze wisten niet dat ze allergisch waren maar ze bouwen hun allergie in enkele weken zodanig op dat ze nu echt ziek van hem werden en zo komt het dat dit verder probleemloze hondje hier in opvang is gekomen.

De kennismaking met de andere honden verliep goed. Okay de grootte van Smokie was wel even schrikken maar dat is nu geen probleem. Alleen als Smokie wil spelen dan is het voor Carlitos (28cm) nog te eng.

Phuc doet zijn ambassadeurstaakje en stelt Carlitos gerust. Verder had ie het heel druk met het heel huis te verkennen en al gauw lag ie in zijn mandje alle indrukken te verwerken.

Vandaag was ie alleen maar vrolijk en zonnig. Het is een jong energiek hondje van 1 jaar dus er wordt veel gespeeld. Hij heeft al los gelopen en natuurlijk lekker geknuffeld. Met iedereen trouwens die hij ontmoet want het is echt een allemansvriendje.

Gezellig zo om dit Granada Padul hondje op te vangen maar voor hem is het het beste als er heel snel adoptanten voor hem te vinden zijn.
Maar tot die tijd lijkt ie zijn plek wel gevonden te hebben....

1 opmerking:

  1. ohhwhwhhwwh maureen hij is leuk!!!!
    een heidi hondje :) maar nee 2 is genoeg,ik hoop dat carlito snel een eigen baasje vind

    x heidi

    BeantwoordenVerwijderen