donderdag 20 augustus 2009

rust zacht lieve FygoVanochtend ruggespraak met arts maar er was geen hoop meer en besloten is Fygo zijn rust te gunnen. Hij was heel de ochtend weer onafgebroken in zijn toevallen. erna heeft hij nog 2 uurtjes gezellig naast me op bed gelegen voor we naar de dierenarts zijn gereden waar hij is ingeslapen.
Ik weet dat het de juiste beslissing in zijn belang is geweest maar moeilijk blijft het gezien zijn opgewekte blijde karakter. Ik had het zo graag anders gezien maar soms sta je machteloos en is dit het enige wat je voor het dier kunt doen.
Lieve Fygo, rust zacht lieve knuffelbeer! Dat je nu alsnog fijn op het veld bij de Regenboogbrug met je vriendjes mag rennen en geen beperkingen meer mag voelen.
Ik ben blij je toch even te mogen leren kennen en heb toch tussen alles door genoten van je vrolijke goedgemutste karakter.
liefs Maureen

2 opmerkingen:

 1. Hallo Maureen,
  Jeetje wat erg zeg. Maar ja je hebt je best gedaan en hij heeft nog even mogen genieten bij jou thuis.
  Goed werk hoor Maureen.
  De complimenten.
  En natuurlijk heel veel sterkte gewenst.
  hartelijke groet van Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 2. tjemig meid, wat ben je toch moedig, en wat moet dat heftig zijn geweest. Je bent een geweldig mens, maar dat is niet nodig om te noemen, want dat is duidelijk. Die honden hebben het maar getroffen met zo'n beschermengel!
  liefs
  suze

  BeantwoordenVerwijderen