zondag 26 maart 2023

laatste nieuws

De berichten over Snoopy zijn meer dan goed. Ze hebben een leuk dagritme waarbij Snoopy geniet van dagelijks een lange boswandeling, mag spelen met de bal in het middaguur en met kippie (piepkip) in het hooi als er in de avond de ponnies gevoerd worden. Verder krijgt hij veel rust en lijkt zijn stressemmertje niet over te lopen. Ze genieten van Snoopy. 

Verder geen zicht op adopties. Dat is slikken temeer omdat er geklust werd en ik toch eigenlijk wel verwacht had dat Sproet en Noble geadopteerd hadden kunnen zijn en de honden naar achter in huis moesten en ook nog veel vast zaten en volgende week ook nog weer even zitten. Maar het is het laatste.... dan zijn gelukkig alle urgentie klussen eindelijk afgestreept. En wil ik even rust. 

Nuja rust...... het tuin seizoen is begonnen en heb helaas nog niets kunnen zaaien. Ik hoop komende week te beginnen. 

Hier dus geen adoptie maar wel een gouden mand voor een Esperanza hond want Shiro bij Chantal is dit weekend geadopteerd. Oud adoptanten wiens hond was overleden en die weer toe waren aan een nieuw maatje en die we op Shiro hadden gewezen en dat bleek inderdaad een mooie match. Toch een opsteker dat er in ieder geval een hond een fijn thuis gevonden heeft. Shiro is een topper en was heel geliefd bij zijn opvanggezin dus voor hen wel even slikken maar we zijn voor Shiro blij dat hij zo een warm thuis gevonden heeft.  Helaas ook verdrietig bericht dat Johnny (adoptie 2014) helaas is ingeslapen. Hij had alvleesklierkanker en takelde in korte tijd heel snel af. Hij is zo'n 11 jaar oud geworden. Hij wordt erg gemist. Rust zacht Johnny!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten