donderdag 15 augustus 2024

Met Brown naar dierenarts

Terwijl het hondje dat voor ons aan de beurt was trillend onder de stoel zat en de behandelkamer van de dierenarts niet in wilde, kon Brown gewoon niet wachten tot ze eindelijk aan de beurt was. En maar enthousiast zwiepen met die staart. Arme Zani kreeg slag na slag in haar gezicht van een enthousiaste Brown. 
De dierenarts heeft Brown vorig jaar opgevolgd en geopereerd en vond Brown er super goed uit zien. Omdat het een jaar geleden is is er voor zekerheid bloed afgenomen om de leish titer opnieuw te bepalen. Als die goed is dan is er geen reden om nu breed bloedwerk bij haar te laten bepalen. Assistente moest helpen. Want Brown vindt het zo gezellig dat ze swingend met haar hele lijf kwispelt en niet goed stilstaat en ze had een rollend bloedvat die het tot een uitdaging maakte voor de dierenarts om in het vat te prikken. Maar het is gelukt en Brown vond het een super gezellig uitje.De dierenarts moet om Brown lachen en vindt haar leuk maar beschreef Brown, terwijl ze haar liefdevol de kop nog even in de handen nam, als toch een beetje onnozel. Tja en ik vrees dat ze daar ook wel gelijk in heeft 😂
Maandag mag ze mee naar Roden naar de specialist voor een blaasecho. Ze is gelukkig niet meer in de nacht met slapen incontinent maar overdag moet ik echt met haar uit als een pup na het slapen, eten en spelen. En net als bij een pup kan dat soms betekenen dat je 3 keer in een uur buiten staat. Ze kan ook prima 3 uur alleen zijn want als ze rustig in de bench ligt dan is er geen probleem. Maar als ze enthousiast is ja dan komt de aandrang al snel. Met het mooie droge weer was ze met goed opletten zindelijk, maar ze moet echt veel naar buiten. De medicatie en supplement helpen haar sluitspier dus wel maar niet afdoende. Aangezien we haar toch wel op leeftijd schatten, zijn er geen wonderen meer te verwachten. Maar we vonden het toch wel een prettig idee dat er toch eens naar gekeken wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten