vrijdag 11 augustus 2023

vakantie kiekjes

Overal stagneren de adopties in Europa. Natuurlijk blij met de berichten van Samba (nu Uda) die het goed doet op haar nieuwe plekje. En heel veel foto's van Cognac die mee mag naar het werk en zoveel liefde en vreugde biedt aan de oudere mensen die zijn vrouwtje verzorgd in het verzorgingstehuis. Thuis op de flat heeft hij het ook prima naar zijn zin en met wandelen mag hij op rustige plekken nu ook los lopen.

Maar het blijft dat er nog zoveel lieverds hier al ontzettend lang wachten op een huisje. En als je dan overal ziet hoe slecht het gaat met de adopties dit jaar dan is het best zorgelijk. Wat is het dan een opkikker om de ene na de andere leuke update te krijgen van baasjes die hun vierpotige gezinslid gezellig meegenomen hebben op vakantie. Hier een kleine greep:

Kindjes in de draagzak en wandelen maar. Billy vindt dat niet verkeerd. Hij heeft genoten! Al is lekker poedelen met de baasjes ook niet verkeerd vindt Nova (Gisha), een Hollandse herplaatser die bij haar eerste baasjes ook niet verder kwam dan de achtertuin.Prachtig helder water. Mee op avontuur met je huidige baasjes ipv te verpieteren in de tuin.  Saartje (Mady) op tour door Europa.

Honden wiens wereldje ooit heel klein was en nu zo groot is geworden. Die echt bij het gezin horen. Genieten. En dan als extra opkikker een reactie krijgen van een leuk gezin die Macey ook zo een geweldige adoptie plek willen bieden waar ze verder kan opbloeien en alles kan leren. Zondag is het huisbezoek en maandag de spannende kennismaking. 5 personen tegelijk op bezoek dat zal ze wel heel spannend vinden, maar straks met 3 tienermeiden op de bank chillen wat zal ze dat geweldig vinden.

1 opmerking:

  1. Wat fijn voor macey hopelijk krijgt ze nu haar gouden mandje ❤️

    BeantwoordenVerwijderen